fbpx

Online marketing árak

“A jó marketing nem a véletlen műve, hanem a legkorszerűbb eszközöket és technikákat használó alapos tervezés és végrehajtás eredménye.”

Ahhoz, hogy pontosan tudjunk segíteni,
egy kicsit még meg kell ismernünk téged. 🙂

Ismerkedjünk meg játékos formában – válaszolj meg pár rövid kérdést!

Gyakori kérdések

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések – és a válaszok

Milyen költségvetésben gondolkozzak, ha veletek szeretnék dolgozni?

Széleskörű ügyfélpalettával bírunk, havi 50.000 Ft-tól a havi 1.000.000 Ft-ig menedzselünk online marketinget – van, hogy azon túl is. Nem leszel nálunk sem túl kicsi, sem túl nagy 🙂 

Vannak-e külön (rejtett) díjak bármiért?

Az együttműködéskor tételesen tisztázzuk, miket tartalmaznak és miket nem az együttműködés részletei. Nem érhet meglepetés.

Mi a garancia arra, hogy jók vagytok?

Erre a kérdésre szívesen válaszolunk! Elérhetővé tettünk rengeteg ügyfélvéleményt, ajánlást, referenciát. Folyamataink vannak, nem csak történnek a dolgok. 3 éve duplázzuk az árbevételünket.

Hol hallhattam már rólatok?

Marketing vezetőnk szakmai tartalmait olvashattad: Index, HVG, Piac & Profit, Haszon Magazin, Napi.hu. Konferenciákon előadását láthattad: Freedom Business, Online Marketing Summit 2019, Megvalósító Napok, Bizalom Gála, Wolters Kluwer. Ezen felül több podcast, oktatóanyag, interjú, publikáció szereplőjeként is találkozhattál vele.

Mi a menete a közös munkának?

Először megismerünk téged, majd a megoldandó helyzetet. Kidolgozzuk a megoldáshoz vezető utat, és ha amit kapsz, neked is tetszik – belevágunk a megvalósításba. Nem kérünk bizalmat, bizonyítani akarunk.

Irodánk

Kérdésed van? – Nyugi, nem harapunk! 🙂

Irodánk

Kérdésed van? – Nyugi, nem harapunk! 🙂

Kövess minket a közösségi médiában!