3 millió forintot szereztünk ügyfelünknek egy nap alatt

Egy tündérmesében szokás a fele királyságot odaadni a hős lovagnak. Az üzleti életben viszont a hatékonyság dönt, nem a szép ígéretek.

Csupán hat nulla a különbség...

Egy üzleti reggelin beszélgettem az egyik résztvevővel, aki mesélt egy új projektjéről. Egyedi fejlesztést rendelt meg egy szabadúszótól, meglehetősen borsos összegért.

Aki dolgozott már freelancerrel, tudja, hogy gyakran akár milliós összegeket is elkérnek egy szoftverfejlesztésért. Elkezdtem belekérdezgetni, hogy mire van szüksége, milyen feladatokat szeretnének automatizálni.

„Miután beavatott a vállalkozásába, elárultam neki, hogy egy húszezer forintba kerülő szoftver le tudja fedni a projektet, és nem kell ezért a fél királyságot odaígérni egy szabadúszónak.”

Teljesen elképedt, hogy ilyen létezik. Felkért, hogy rakjuk össze neki. Egy délután alatt elkészültünk a projekt megalapozásával, az ügyfelünk kikalkulálta, hogy nekünk köszönhetően 3 millió forint maradt a zsebében, amit egy kevésbé hatékony szabadúszónak kellett volna kifizetnie.

Gondoljatok bele, mekkora kieséssel járt volna, ha egy évvel később beszélünk: akkorra már több milliót kifizetett volna ugyanazért, amit mi egy húszezer forintos szoftverrel tökéletesen megoldottunk!

Egy elképesztő tündérmese

(Nálunk nem egy polihisztor áll rendelkezésedre, hanem több specialista!)

Nem akarunk pálcát törni a szabadúszók felett, de fizikai képtelenség, hogy az egyszemélyes hadsereg ismerje a teljes szoftverpalettát, amivel mi dolgozunk. 

A szólóban tevékenykedő “megoldó emberek” megígérnek mindent, általában találomra kiválasztanak egy irányt, amin elindulnak, mert még nincsenek bejáratott útvonalai, mint egy profi ügynökségnek. 

A súlyosabb probléma az, hogy jelentős részük bármikor légneművé válik. Ilyenkor nemcsak a szakértelem, de a korrektség is “hiánycikk”. Mire gondolunk pontosan?

EGY ELKÉPESZTŐ SZTORI KÖVETKEZIK:
„Egy amerikai-magyar export-import cég 3 webshopot is szeretett volna a különböző termékeinek. Mivel nem volt online jelenlétük, ezért felkértek egy szabadúszót, hogy készítse el nekik. A megbízott szaki beleszeretett egy Budapestre érkező francia turista lányba, aki miatt 1 hónap múlva Franciaországba költözött, félbehagyva a projektet. Tündérmesének gyönyörű, de a cserben hagyott megrendelő kevésbé tudott elérzékenyülni rajta.

(👨🇭🇺+👩🇫🇷​)x❤️​=⚠️​🚫​

Egyszerű pszichológia

“Nem értjük azokat a marketingeseket, akik más cégének a jövőjével hazárdíroznak, mert amatőrök, vagy egyszerűen úgy gondolják, hogy majd más befoltozza a hibákat.”

A pszichológia szerint nem lehet a bizalmat kétszer kialakítani. Ugyanígy nincs két esélye egy marketingesnek sem, és ez így van rendjén

Mi nem hagyjuk félbe a melót, első helyre tesszük ügyfeleink üzleti céljait. Csapattagként dolgozunk, és nem azt lessük, hogyan tudunk minél kevesebb energiabefektetéssel megúszni a hónapot.

Menj biztosra, kérj fel egy profi csapatot, akik sosem végeznek félmunkát.

Foglalj le egy 35.000 forint értékű ajándék konzultációt! 🎁 Ott találkozunk!

Küldetésünk

Magyar cégként a magyar társadalom és Magyarország gazdasági növekedéséhez való hozzájárulás.

Független cégként a csapattagok stabilitásához és jóllétéhez való hozzájárulás.

A Golden Brothers Zrt. általános növekedéséhez való hozzájárulás az ügyfeleinknek történő értékteremtés segítségével.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Facebookon

Küldetésünk

🏆Küldetésünk, a Golden Brothers Zrt. általános növekedéséhez való hozzájárulás az ügyfeleinknek történő értékteremtés segítségével.

Golden Brothers © – Adatvédelmi tájékoztató

Küldetésünk

🏆Küldetésünk, a Golden Brothers Zrt. általános növekedéséhez való hozzájárulás az ügyfeleinknek történő értékteremtés segítségével.

Golden Brothers ©
Adatvédelmi tájékoztató

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!