Így számolok el a lelkiismeretemmel marketingesként

A marketinget sokan lelketlen és elvtelen reklámgyártásnak tartják, ahol csak az számít, mennyit fizet a megbízó. Beleállunk a rossz társadalmi beidegződésekbe, és sorra cáfoljuk a sztereotípiákat.

Az elvtelen üzletember?

Mi a Golden Brothersnél minden egyes nap azt tűzzük ki célul, hogy értéket teremtsünk az ügyfeleinknek. A marketing eszközének végtelen tárháza van, számos szakmát magában foglal, de a végcélja kizárólag az ügyfél pénzbeli növekedése lehet.

Miben különbözünk?

(Nálunk nem egy polihisztor áll rendelkezésedre, hanem több specialista!)

Ne kerüljük ki a közvéleményt, valljuk be: sokak szerint a marketinges gyakorlatilag mindenhez adja a nevét, amiért fizetnek neki: nem számít, hogy egy cég szlogenjének milyen szociális üzenete van, lényegtelen, hogy a népszerűsítendő termék túlárazott, vagy csapnivaló a minősége.

A Golden Brothers számára a profitnál egyetlen dolog fontosabb – a jó híre. Az együttműködés során feltárjuk azokat a rejtett előnyöket is, amikről még te sem tudtál a vállalkozásoddal kapcsolatban, és olyan üzeneteket és termékeket adunk át együtt, ami valódi értékként szolgál a világnak.

Vagy gazdatudattal vagy sehogy

Számunkra teljesen egyértelmű, hogy azonosolnunk kell tudni a megrendelővel és az álmaival. A Golden Brothers és az általa segített vállalkozások egyaránt képviselnek egy magas fokú minőségi szintet, és élénk közös értékteremtés zajlik. Minden egyes projekthez 100% gazdatudattal állunk hozzá, és abszolút magunkénak érezzük. Ez a hatékonyságunk fő biztosítéka, ezért van mindig egy ötletünk ott, ahol más már unottan kattintgatja a tollát az íróasztal fölött.

“Az eredményekben hiszünk, nem az üres, hangazatos ígéretekben.”

Most akkor manipulálunk?

Az első randira a legszebb ruhában szokás menni, igaz? Nos, ennyire számít manipulálásnak az, hogy szeretnénk meggyőzőek lenni az ügyfeleink számára. Az nyilván a manipulálás rossz oldala, amikor valaki egy teljesen haszontalan terméket jó színben tüntet fel.  Ígyis-úgyis ki fog derülni a csalás, a sánta kutyánál már csak a szélhámos értékesítőt érik utol hamarabb. 

A sokadik randi után is kiderül, ha másnak állítottuk be magunkat, hasonlóan a vásárlókat sem éri meg felültetni. Ha csak egy felfújt lufi a termék, egyszer úgyis kipukkad.

Mi kommunikáljuk az értékeinket és az eredményeinket, amik tényeken alapszanak; mindezért napról napra megdolgozunk.

Legalább kóstold meg!

Gyakori rossz szokás negatívan állni azokhoz a dolgokhoz, amiket nem ismerünk. A helyzet hasonlít arra, mikor egy kisgyereket próbál rávenni az édesanyja, hogy legalább kóstolja meg az ebédet, mire a gyerek: ,, Nem ismerem. De akkor sem szeretem.” Hajlamosak vagyunk élből elutasítani az újszerű dolgokat, túlzottan hozzászoktunk a komfortzónában parkoláshoz.

Szakmai bizonyítékul szolgál a rengeteg referenciánk a honlapon, az, hogy ajánlanak minket a közösségi médiában, a Google-on. Úgy gondolod, a referenciák általában annyira hitelesek, mint a felpumpált önéletrajzok? Nos, ha valaki továbbra is kételkedne abban, hogy bízhat a szakértelmünkben, az ügyfeleink egy része szívesen felveszi bárkivel a kapcsolatot, aki szeretné tudni, hogyan teremtünk számára értéket, majd ezt követően profitot.

A marketinggel kapcsolatos ellenérzésekre természetesen rátesznek egy lapáttal a szakértelem teljes hiányával tevékenykedő sarlatánok. Ennek azonban külön bejegyzést szentelünk, ezért most képzeljétek ide a sorozatrészek végén felvillanó “folytatása következik” feliratot.

Szakíts a sztereotípiákkal, és hidd el, hogy nem lehetetlen küldetés sikerre vinni a cégedet! A képlet nagyon egyszerű: ha jó, és piacképes a terméked, vagy szolgáltatásod, és ránk bízod a marketinget, akkor elkerülhetetlen a siker. Más opció nincs!

Ha úgy érzed, a vállalkozásod több pénzt termelhetne, de nem tudod, kit bízhatnál meg ezzel a feladattal, velünk őszintén, kendőzetlenül megoszthatod a kérdéseidet. Kérj bátran tanácsot, és foglalj le nálunk egy 35.000 forint értékű ajándék konzultációt!

Küldetésünk

Magyar cégként a magyar társadalom és Magyarország gazdasági növekedéséhez való hozzájárulás.

Független cégként a csapattagok stabilitásához és jóllétéhez való hozzájárulás.

A Golden Brothers Zrt. általános növekedéséhez való hozzájárulás az ügyfeleinknek történő értékteremtés segítségével.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Facebookon

Küldetésünk

🏆Küldetésünk, a Golden Brothers Zrt. általános növekedéséhez való hozzájárulás az ügyfeleinknek történő értékteremtés segítségével.

Golden Brothers © – Adatvédelmi tájékoztató

Küldetésünk

🏆Küldetésünk, a Golden Brothers Zrt. általános növekedéséhez való hozzájárulás az ügyfeleinknek történő értékteremtés segítségével.

Golden Brothers ©
Adatvédelmi tájékoztató

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!