Pénzt keresünk neked, nem álmegoldásokat!

A marketingnek hosszú távon mindig profitábilisnek kell lennie. Ígérhet gyönyörű webdizájnt, csillogó landoló oldalakat, a marketing értéke a profitban mutatkozik meg, amit a szolgáltatása termel az ügyfélnek.

Soha nem szüretelünk az ültetés napján!

Ha már marketing, mindig a hosszú távú befektetés a legjobb választás. A kertészetben is a mélyre ültetett, lassan kihajtó, gondosan ápolt növények eresztenek hosszú gyökeret, életerőssé válnak, míg a pár hét alatt kihajtó gazt elfújja a szél. Szokásunk mondani, hogy soha nem szüretelünk az ültetés napján.

Az a marketingügynökség, aki azonnali pénzesőt ígér, az ügyfele igényeit nem méri fel, a termékét nem teszteli a piacon, és ugyanazokat az álmegoldásokat alkalmazza minden projektre, amik korábban sem hoztak eredményt, de jól lehet vele beetetni.

Sosem szabad hinni az olyan ígéreteknek, amik már a következő hónapra kétszer annyi jövedelmet ígér. Ilyen gyorsítósáv nem létezik!

Persze vannak villámsikerek, ahogy lottónyertesek is, de ne ezekre alapozd a céged jövőjét, hanem a biztos, tartós bevételtermelésre. Van, amikor két hónap alatt már komoly eredményeket lehet elérni, máskor 4-5 hónapba is telhet, ha olyan iparágban tevékenykedik az ügyfelünk, ahol nagy a verseny, vagy óriásvállalatok a konkurensek.

Pénzt keresünk neked, és adunk egy hónap szabadidőt!

Aki hosszú távon gondolkozik, és minket választ, annak több növényt ültetünk egyszerre, hogy a fenti példánál maradjunk: kap tőlünk keresőoptimalizált szöveges tartalmat, lefinomítjuk a célközönségét, automatizáljuk a folyamatokat, és teszteljük a piac mozgását, mindezt közel 100 darabos szoftverpalettával!

Leegyszerűsítve:

“..megkeressük a potenciális vásárlókat és odavisszük az ügyfelünk várójába, majd bekopogunk az ügyvezető ajtaján..”

Kíváncsi vagy, hogy ez mennyi többletmunkával jár az ügyfélnek, azaz neked? 

Egészen pontosan semennyivel. Értékteremtésünk alappillére, hogy tehermentesítsük az ügyfeleket és ne plusz feladatokat sózzunk a nyakukba. 

Nemhogy nem terheljük, hanem rengeteg időt spórolunk meg ügyfeleinknek, a statisztikák szerint éves szinten akár három és fél munkahetet! Képzelj csak bele, hogy évente kapsz tőlünk majdnem plusz egy hónapot!

Szeretnéd, ha személyre szabottan részleteznénk, hol tudunk neked közel egy hónapnyi időt megtakarítani úgy, hogy közben folyamatosan pénzt keresünk neked? 

Akkor ne habozz, foglald le a 35.000 forint értékű ajándék marketing konzultációdat! 

Küldetésünk

Magyar cégként a magyar társadalom és Magyarország gazdasági növekedéséhez való hozzájárulás.

Független cégként a csapattagok stabilitásához és jóllétéhez való hozzájárulás.

A Golden Brothers Zrt. általános növekedéséhez való hozzájárulás az ügyfeleinknek történő értékteremtés segítségével.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Facebookon

Küldetésünk

🏆Küldetésünk, a Golden Brothers Zrt. általános növekedéséhez való hozzájárulás az ügyfeleinknek történő értékteremtés segítségével.

Golden Brothers © – Adatvédelmi tájékoztató

Küldetésünk

🏆Küldetésünk, a Golden Brothers Zrt. általános növekedéséhez való hozzájárulás az ügyfeleinknek történő értékteremtés segítségével.

Golden Brothers ©
Adatvédelmi tájékoztató

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!