Hogyan segítettünk még sikeresebbé tenni egy 700M+ árbevételű céget

Online marketing sikersztori a Golden Brothers laboratóriumából - ügyfélvélemény és az együttműködés kiértékelése következik!

“Hogyan értékeled az együttműködésünket?”

1 elköltött marketing Ft-ból az addigi 14 Ft. profitból 19 Ft. lett, ez 3 hónap alatt +35%-os nyereség növekedés. Bejött a számításom... Olyan sok ügyfeletek lesz, hogy besokalltok.”
marketing eredmény
Nágel Balázs
a NordArt tulajdonosa

Szeretjük a komplex megoldandó helyzeteket, ez alól a fűtőpanelekkel foglalkozó NordArt sem kivétel.

Már közel egy éve működünk folyamatosan együtt, és örömmel fogadtuk, amikor Balázs személyesen is ajánlását fejezte ki a jól látható eredmények miatt 🙂

Lássuk a tényeket!

Jelenleg háromféle norvég (Adax, Glamox, Beha) és egy francia törölközőszárító családot (Atlantic), valamint Lengyelországban gyártott elektromos fűtőkábel termékeket (Elektra) importál, és értékesít a magyar piacon.

Hogyan nyilatkozott rólunk ügyfelünk, Balázs?

Kíváncsi vagy a teljes elégedettségi interjúra? Betettük ide 🙂

Min múlt a NordArt online marketing sikere?

Igen, most mondhatod, hogy a NordArt szerencsés, vagy szerencsés iparágban van. Vagy azt, hogy már régóta működő cég 🤷‍♂️

Mi erre azt mondjuk, hogy a vásárló nem iparági alanyi jogon jár☝️ Nem minden építőipari cég növekszik lekövethető és fenntartható folyamatok mellett, és főleg nem online.

A NordArt-tal nem csak emberileg, szakmailag is élmény együttműködni 👌

Mik voltak a marketing ügynökségi feladataink?

1️⃣ Mindenekelőtt szükséges volt egy új, közös stratégia kidolgozása, ahol a mi koncepciónk fúzióba lépett az ő meglévő iparági ismeretükkel.

Legelőször elkészítettünk egy 6 hónapra szóló marketing szakmai és projektmenedzsment tervet, ami az első lépés a profi online marketinghez, amit mindkét fél közösen tudott követni.

2️⃣ Ezt követően kezdődött meg a terv kivitelezése.

Ezt neked is meg tudjuk tenni!

A legjobb, hogy ez nem egyedi eset, folyamatosan kapjuk az elégedettségi visszajelzéseket, amelyekből sorozatot indítunk.

Ebből megismerheted azokat, akiknek már tudtuk gazdagítani az életüket, hogy magasabb nyereségre tudtak szert tenni kevesebb idő (és pénz) befektetéssel. Keress minket bizalommal és kezdjünk el beszélgetni!

Küldetésünk

Online marketing ügynökségként az újtípusú döntésbefolyásoló technikáinkkal történő támogatás ügyfeleink számára, hogy növelni tudják a nyereségességüket.

Magyar cégként a magyar társadalom és Magyarország gazdasági növekedéséhez való hozzájárulás.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Facebookon

Irodánk

Kérdésed van? – Nyugi, nem harapunk! 🙂

Irodánk

Kérdésed van? – Nyugi, nem harapunk! 🙂

Kövess minket a közösségi médiában!

© Golden Brothers Zrt.

Adatkezelési tájékoztató | Sütikezelés

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!